Lionel Messi har på det seneste stjålet alle overskrifterne – og det fortsætter han tilsyneladende med.

Man skal ikke spole tiden ret langt tilbage før Lionel Messi blev suspenderet fra den franske storklub PSG.

Det skete i kølvandet på en uautoriseret rejse til Saudi-Arabien.

Den argentinske troldmand har dog sidenhen løftet sløret for, at han var nødt til at tage turen af kontraktmæssige årsager, da han er ambassadør for den saudiske turistmyndighed.

Det lagde han ikke skjul på i en hudløst ærligt video fra Instagram, hvor han også forklarede, at han troede, at han havde en fridag.

Men det kostede ham en suspendering i to uger, hvor den argentinske stjerne heller ikke var at finde på grønsværen, da Troyes lagde græs til kampen mod PSG.

Og det er vidst heller ingens næse gået forbi, at fansene har udtrykt deres utilfredshed med VM-vinderen.

Men nu har endnu en historie set dagens lys.

Messi er angiveligt tilbage på træningsbanen for PSG. Det har Ligue 1-klubben tweetet, hvor de desuden deler et billede af VM-vinderen i træningsdragt med beskeden: “Leo Messi er tilbage i træning denne mandag morgen”.

Det skriver det britiske medie The Guardian.

Dermed tyder det på, at argentinerens suspendering for en tur til Saudi-Arabien i sidste uge er ophævet. Det melder klubben dog i skrivende stund intet om.

Og det er også endnu uvist, om han er at finde i kamptruppen til PSG’s næste kamp, der løber af stablen på lørdag mod Ajaccio.

Men ifølge Mundo Deportivo er det tilfældet. Hans undskyldning for sin turen skulle være en medvirkende faktor til, at han er blevet taget til nåde.

– Jeg troede, vi havde en dags fri efter kampen, som vi plejer. Turen var allerede planlagt, og jeg havde aflyst den en gang før, og det kunne jeg ikke gøre igen.

– Jeg vil gerne sende en undskyldning til mine holdkammerater. Nu venter jeg på at høre, hvad klubben vil gøre med mig, fortalte Messi i en video fredag.

Intet er dog bekræftet. På billedet fremgår det heller ikke, om der er tale om selvtræning eller træning sammen med holdkammerater.

Faktum er i hvert fald, at PSG skal i aktion på lørdag, og at det endnu er uvist, om Messi er en del af cheftræner Christophe Galtiers udvalgte.