Nu er der angiveligt sat en slutdato på for den catalonske træners Manchester City-eventyr.

Der er mange, der kalder ham den bedste træner nogensinde – og det er bestemt ikke uden grund. Pep har for nyligt vundet ‘The Treble’ med Manchester City og løber i skrivende stund med alle overskrifterne.

Men selvom han har bidt sig fast på alles læber i Manchester City, så er han fast besluttet på at forlade Manchester City om to år, når hans kontrakt lakker mod enden. Pep har næsten besluttet, at han vil forlade sommeren 2025 og afslutte sin embedsperiode efter ni år.

Det skriver det britiske medie The Guardian.

Guardiola underskrev tilbage i november en ny aftale. En beslutning, der havde været i balance, og som hans inderkreds var usikker på ville ske. 

Og da catalaneren ankom til City i sommeren 2016, var der en stærk forventning om, at han ikke ville forlænge sit ophold ud over den treårige periode, han aftalte dengang. Men selvom han sidenhen har sat sine underskrifter på nye kontrakter, så ser det denne gang ud til, at 2025 bliver endestationen for den fantastiske spanske træner.

Det bliver dog ikke et farvel til fodbolden for Pep Guardiola.

For langt før den hed City, så trænede Guardiola Barcelona og Bayern München, og selvom man havde troet, at han efter at have arbejdet i City ville vinke drage til en klub i Italien for at opnå en ambition om at klare sig i Europas fire førende ligaer, så er det angiveligt på tale, at har ændret sin tankegang. 

Det er tilsyneladende blevet mere og mere interessant for Pep Guardiola, at træne et internationalt hold.

Men det er i øjeblikket uvist, hvor den spanske træner fortsætter, når hans kontrakt med Manchester City synger på sidste vers.