Thomas Frank har delt en yderst uforudset nyhed.

Det er ingens næse gået forbi, at Thomas Frank er en populær herrer.

Thomas Frank har for alvor bidt sig fast på danskernes læber med hans enormt flotte præstationer for Premier League-klubben Brentford.

Og sidenhen er det da også mundet ud i, at hele Danmarks Thomas Frank for nyligt blev kåret som årets træner i Danmark.

Men i dag er det noget helt andet end præstationerne på grønsværen, der trækker alle overskrifterne.

For når snakken falder på bettingreklamer, så erklærer Thomas Frank sig fuldstændig enig i Premier Leagues beslutning om at forbyde bettingreklamer på spillertrøjer fra 2026.

Og selvom denne melding klinger vældigt godt i de flestes øre, så er det alligevel en ganske bemærkelsesværdig udmelding fra den danske træner.

I hvert fald når man tænker på, hvem der i øjeblikket er hovedsponsor for Brentford – nemlig bettingfirmaet Hollywoodbets.

Han lægger dog personligt ikke skjul på, at han bakker fuld op om forbuddet.

Det fortæller han i et hudløst ærligt interview med Ekstra Bladet:

“Det er det eneste rigtige på sigt at forbyde bettingreklamer på spillertrøjer i Premier League”, siger Thomas Frank inden han fortsætter:

“Jeg synes, der kan være modstridende budskaber, når man reklamerer for betting. Jeg er dog overbevist om, at vi og andre klubber vil finde en anden vej fremad, når forbuddet træder i kraft fra 2026”.

Brentford har haft Hollywoodbets som hovedsponsor siden 2021, og samarbejdet blev for nylig forlænget frem til 2025.

Dog vil firmaets synlighed gradvist blive reduceret i offentligheden i løbet af kontraktperioden. Fra sæsonen 2024-25 vil Hollywoodbets’ navn ikke længere være synligt på Brentford-trøjerne.