Det klassiske lokalopgør mellem Chelsea og Tottenham endte med at blive en sand lækkerbisken for fodboldelskere.

Det var drama hele vejen og kampen endte med fem VAR-annullerede scoringer og to røde kort.

Kampen blev afviklet på Tottenham Hotspur Stadium, og her kunne hjemmeholdet placere sig på førstepladsen i Premier League, men sådan skulle det ikke gå.

Første halvleg blev af Sky Sport kaldt den vildeste halvleg i Premier Leagues historie. Det gjorde den efter direkte rødt kort til Tottenhams Cristian Romero, et efterfølgende straffespark, som Chelsea omsatte til scoring, og i alt fire annullerede scoringer via VAR.

Så selvom de to hold gik til pause med stillingen 1-1, så havde Chelsea fordelen af at være en mand i overtal.

Anden halvleg fortsatte, hvor den første slap, med høj intensitet og dramatiske perioder.

Tottenham blev reduceret til ni mand efter endnu et rødt kort. Ligesom endnu et mål blev underkendt via VAR.

Chelsea udnyttede overtal og bragte sig foran 2-1 efter 75 minutter.

Tottenham nægtede at give op og fortsatte med at presse på, men deres indsats var forgæves.

Til sidst kom Chelsea foran både 3-1 og 4-1, hvor Chelseas Nicolas Jackson fik nettet et hattrick. Sejren gav Chelsea tre hårdt trængte point, og storklubben er nu på 10. pladsen i Premier League. Tottenham bliver på andenpladsen, kun ét point efter Manchester City. Det var sæsonens første nederlag til London-klubben.