Med to mål på tre minutter fik han ikke blot sparket sig tilbage i AGF-truppen med manér, men den 21-årige Alexander Ammitzbøll fik også vendt et truende nederlag til remis i årets første venskabskamp for AGF.

LÆS OGSÅ: AGF har været på indkøb i 1. Division

Han er netop vendt hjem fra et ophold i norske Haugesund, som han var lejet ud til. Og det er svært at være uenig i, at han kunne have gjort det meget bedre, end han gjorde, i de 45 minutter han fik på banen.

Det tyder bestemt også på, at han er godt selv er klar over dette, hvorfor han over for Århus Stiftstidende ikke lagde skjul på, at han er godt tilfreds:

“Det er dejligt for mig at komme godt i gang og vise mig frem i første træningskamp. Det er jeg virkelig glad for. Det betyder utrolig meget for mig. Jeg fik vist fra start, at jeg er tilbage og at jeg kan score mål,” lød det ifølge Århus Stiftstidende fra den unge Ammitzbøll.

AGF-talentet forventer selv, at han kommer til at indtage en rolle som back-up for Patrick Mortensen i foråret. Det er en forventning, som han ikke er ene om at have, da forventningen nemlig deles af hans træner David Nielsen.

“Det er op til ham selv at bestemme hvor meget spilletid, han skal have. Og jeg tror, at han nok skal få en masse,” lød det fra AGF-træner David Nielsen.

LÆS OGSÅ: Medie: Dansk talent på vej til Juventus

Næste træningskamp bliver mod FC Midtjylland på udebane tirsdag, hvor Alexander Ammitzbøll potentielt også kan komme i aktion.