Over de kommende uger er det muligt for det danske landshold at sikre sig et vigtigt førsteseed til den kommende VM-kvalifikation. Der bliver blive trukket lod hertil om cirka en måned.

LÆS OGSÅ: Balotelli er gået fra Premier League til Serie D på fire år

Landstræner Kasper Hjulmand lægger ikke skjul på, at det potentielle førsteseed er enormt vigtigt. Det forøger nemlig chancerne for, at vi kan opleve det danske landholds til VM i Qatar i 2022.

“Jeg vil gerne i mål først, og vi skal stadig vinde lidt, alt afhængigt af, hvad Schweiz gør, men det vil betyde rigtig meget, for det er næsten dobbelt så svært at komme til VM som at komme til EM,” fortæller Hjulmand ifølge bold.dk.

Dette følger han op med at sige, at det vil være en stor ting at være blandt de ti bedste, når der bliver trukket lod den 7. december:

“Der er 13 pladser til Europa til VM og 24 til EM, og i de ti puljer er det kun vinderen, som går direkte videre, så det vil være en stor ting at være blandt de ti bedste, når der skal trækkes lod den 7. december.”

Ligeledes fortæller han, at det er et stort mål for det danske landshold, hvilket de kommende kampe skal bære præg af:

“Det er derfor et kæmpe, kæmpe stort mål for os, og det er noget af det, som de kommende kampe indeholder; at vi kan sikre os den top ti-placering i Europa og dermed komme i det bedste seedningslag,” siger han ifølge bold.dk.

LÆS OGSÅ: Udtalelse vækker mistanke: Vil Thorup forpurre Midtjylland?

Med gode resultater er det muligt for Danmark selv at sikre førsteseedet. Det kan dog også sikres, hvis Schweiz ikke formår at hente gode resultater i de kommende kampe.