Thomas Delaney har spillet en fornem EM-slutrunde. Han har primært stået for at styre slagets gang på den centrale midtbane, men han har også sendt en bold i nettet hos modstanderen.

LÆS OGSÅ: Vestergaard forstår intet: Kane-krise er stærkt overdrevet

Den danske Dortmund-spiller er en herre, der er utrolig vellidt blandt spillerne på landsholdet. Ved dette års EM-slutrunde har han spillet en stor og vigtig rolle, hvorfor han er en spiller, som landstræner Kasper Hjulmand næppe vil undvære.

Landstræneren har givet udtryk for, at han er meget begejstret for Delaney, da han ‘bidraget med utrolig meget’.

“Han bidrager med utrolig meget. Det er svært pinpointe en til en, at han er en dybdeløber, da han er utrolig meget. Han dækker store områder. I efteråret, hvor vi brugte Robert Skov som en offensiv venstreback, dækkede Thomas jo alt pladsen omkring ham defensivt for at gøre det muligt,” lyder det fra Kasper Hjulmand ifølge bold.dk.

“I øjeblikket er det det samme med Mæhle. Han giver nemlig Mæhle en utrolig frihed. Jeg kan dog også godt lide, når han bruger sine løb til at gå i dybden. Han har haft nogle fantastiske dybe løb, hvor han kommer med i boksen,” fortsætter han.

Kasper Hjulmand påpeger også, at Delaney er både ‘taktisk fleksibel og en kriger’. Derudover siger han også, at han er en spiller, der har vokset ved denne slutrunde, hvor han har været fantastisk.

Delaney kom på tavlen for første gang ved dette års EM, da han scorede åbningsmålet i opgøret mod Tjekkiet. Her formåede han at sende bolden i nettet efter blot fem minutters spilletid, og dermed gav han danskerne en god start på kampen.

LÆS OGSÅ: FCK sælger tidligere Manchester United-spiller for millionbeløb

I alt er han noteret for 59 landskampe, hvori han har bidraget med seks mål.