Tottenham og Fulham tørnede i går sammen i det opgør, som ellers var sat til at blive spillet den 30. december. Og ikke nok med det, så var Scott Parker rasende, da man først mandag fik at vide, at man skulle spille.

LÆS OGSÅ: Manchester United i ekstase: Ikke sket siden 2013

Det endte med en pointdeling mellem de to mandskaber, hvilket Pierre-Emile Højbjerg ikke var tilfreds med, da han blev fanget af pressen efter kampen. Ham kunne fortælle, at præstationen simpelthen bare ikke var god nok

“Jeg er meget skuffet. Jeg mener, at vi kunne have gjort det bedre på flere parametre i kampen. Det er svært at tale om det lige nu på grund af følelserne, men vi skal være modigere og mere fokuserede,” siger Højbjerg til Amazon Prime.

Han kunne dog fortælle, at han er glad for, at de allerede skal i aktion igen om tre dage, da det giver Tottenham-mandskabet en ny mulighed for at vise sig frem.

LÆS OGSÅ: Medie: Premier League-stjerne håber på opkald fra Barcelona

“Jeg er glad for, at der er en kamp om tre dage igen, så vi kan vise en reaktion, og at vi er bedre end dette, men jeg ved ikke, hvad jeg mere skal sige. Vi er stadig sultne som hold, og vi fortsætter.”

Tottenham ligger aktuelt på sjettepladsen i Premier League.