Danmark fik en drømmestart mod Belgien i gårsdagens EM-opgør, da Yussuf Poulsen fik netmaskerne til at blafre eller blot to minutter.

LÆS OGSÅ: Inter vil hente Barca-spiller, som også er på radaren i Juventus

27-årige Yussuf Poulsen kan bryste sig af at have spillet 56 landskampe for Danmark, hvortil han står noteret for at have scoret ni mål. Det er kommet efter ni års tilknytning til landsholdet, efter han fik debut under Morten Olsen, og nu sender holdkammeraten Pierre-Emile Højbjerg stor ros i retningen af Yussuf Poulsen.

“Jeg synes, Yussuf er en leder og én, der tager ansvar i sit spil og som person. Han er ikke bange. Han får syv hug, og så tager han nummer otte igen, og det er også meget sigende for den spiller og person, han er. Han kommer hele tiden og bliver hele tiden ved, og det er noget, som gavner holdet og en spiller som mig rigtig meget.”

“Jeg burde måske ikke sige det, men jeg har altid syntes, at Yussuf er vores nummer ni på landsholdet, også de næste mange år, fordi jeg bare synes, at den profil, den spiller og det han giver til et hold… der er noget karisma og noget lederskab over den type, han er.”

“Han kommer igen og igen og igen, og sådan en spiller vil man rigtig gerne have foran sig. Han laver også mål, som vi også så i går. Jeg synes, Yussuf er en meget, meget, meget dygtig spiller,” siger Pierre-Emile Højbjerg på et pressemøde fredag.

LÆS OGSÅ: Araujo åbner op: Sådan er det at spille sammen med Messi

Mødet med Belgien var for Højbjergs vedkommende landskamp nummer 43.