På en solrig søndag eftermiddag på Old Trafford blev Manchester Uniteds Premier League-kamp mod West Ham en sand fest for Rasmus Højlund, der fejrede sin 21-års fødselsdag.

Højlund, der har været i brandvarm form, fortsatte sin målscoringsstreak ved at score for fjerde kamp i træk, hvilket bidrog til Uniteds overbevisende 3-0 sejr over West Ham. Du kan se målet her.

Kampen startede med et højt tempo, hvor begge hold skabte chancer. West Ham viste tidligt tænder med en stor chance i det 11. minut, men Uniteds André Onana viste klassen med en fremragende redning.

Kort efter måtte West Hams målmand, Alphonse Areola, også vise sit værd med en redning efter et langskud fra Bruno Fernandes.

Manchester United begyndte gradvist at dominere spillet, og deres indsats bar frugt i det 23. minut. Efter et smart træk fra Højlund, kanonerede han bolden i mål med et præcist skud med højrebenet – et ægte kanonmål fra den unge dansker.

Dette mål var ikke kun afgørende for kampens udfald, men også et bevis på Højlunds voksende betydning for holdet.

Efter pausen fortsatte spillet med høj intensitet. West Ham fik en gylden mulighed for at udligne, men Emersons afslutning manglede præcision.

United svarede hurtigt igen, og i det 49. minut udbyggede de deres føring til 2-0, da Alejandro Garnacho udnyttede en afretning til at snyde West Hams målmand.

Selvom der var flere chancer i begge ender, holdt Uniteds 2-0 føring indtil de sidste minutter af kampen. Scott McTominay, der var kommet ind fra bænken, spillede en nøglerolle i Uniteds tredje mål.

Hans perfekte pasning til Garnacho resulterede i endnu et mål, hvilket effektivt lukkede kampen med en 3-0 sejr til Manchester United.

Denne sejr er et stort skridt for United, der nu rykker op på sjettepladsen i Premier League med 38 point efter 23 kampe. For West Ham betød nederlaget et fald til syvendepladsen med 36 point.