Mohamed Daramy skiftede fra FC København til Ajax i sommer, og siden skiftet har han kæmpet med at falde til.

En 19-årige Mohamed Daramy har ikke fået den start i Ajax, som han drømte om, da han i sommer skiftede fra FC Købehavn til den hollandske topklub.

LÆS OGSÅ: Forlængelse vanskelig for Barca: Ung spiller stiller for høje lønkrav

Siden skiftet er det kun blevet til få minutter på banen, hvor de fleste er kommet som indskifter. I denne sæson er det blevet til et enkelt mål og to oplæg for den unge Daramy.

I onsdagens sejr over Besiktas i Champions League, var den tidligere FCK-spiller dog at finde i startopstillingen for Ajax.

Spilletiden var dog igen begrænset, da han i pausen blev hevet ud, og i stedet blev tidligere West Ham-angriber Sébastien Haller sendt ind. Haller endte med at score begge mål i deres 2-1-sejr.

Den tidligere Ajax-spiller og hollandske legende, Wesley Sneijder, udtalte efter kampen, at han ikke var tilfreds med Daramy, og at han havde svært ved at se noget, som han gør rigtig godt.

“Han (Daramy, red.) viser slet ikke noget, men det er også svært for ham. Han er en ung spiller, og det er svært i Champions League. Man kan godt se potentialet, men jeg ser ikke et potentiale hos ham, som jeg gør ved Ryan Gravenberch. Jeg kan ikke specifikt pege på noget, som han gør rigtig godt,” sagde Sneijder til Voetbal International.

Det vidner naturligvis om, at Daramy ikke har fået den start i Ajax, som han har drømt om. Omvendt gør Sneijder det dog klart, at han er en ung spiller med potentiale, der fortsat kan udvikle sig.

LÆS OGSÅ: Manchester United-spiller tilbydes til Barcelona

Næste gang han får muligheden for at vise sit store talent, er på søndag, hvor han og restens af Ajax-truppen skal spille mod Sparta Rotterdam i Æresdivisionen.