Barcelona leverede noget af et comeback i gårsdagens Copa del Rey-opgør mod Granada. De så sig selv være bagud 2-0 indtil minutter før slutfløjtet, men Barca formåede at få vendt situationen vendt på hovedet og sendt kampen i forlænget spilletid.

LÆS OGSÅ: Koeman er rasende over Messi-læk: Vil finde gerningsmanden

Martin Braithwaite blev sendt i aktion efter 63 minutter, og det lykkedes altså for Barcelona at score hele fem mål efter forlænget spilletid.

Der er dog ikke meget ros til danskeren dagen derpå, hvor der især er meget fokus på Antoine Griezmann, Lionel Messi og Jordi Alba. Marca har ladet læserne vurdere Barca-spillernes præstationer, og her ender Braithwaite på 16. pladsen, med kun Umtiti under angriberen.

"Tingene går bare ikke hans vej i øjeblikket. Tidligere på sæsonen var han en god opspilsstation for Messi, men lige nu fungerer det ikke for ham," lyder det i Marca.

Sport har valgt at give Braithwaite karakteren seks, og det er kn Umtiti, Lenglet og Marc-André ter Stegen, der har fået en dårligere karakter.

"Han blev sendt på banen for at beskæftige midterforsvarerne og skabe plads til Messi, Pedri og de Jong. Det formåede han. Havde et hovedstød inden Albas udligning."

Martin Braithwaite scorer samme karakter hos ESPN, hvilket var en af de lavere karakterer.

"Havde et hovedstødsforsøg i den forlængede spilletid, som blev reddet. Han havde en tilstedeværelse i og omkring feltet," lød det fra ESPN.

LÆS OGSÅ: Koeman langer ud efter PSG: “Det er mangel på respekt”

Hvad vigtigere er, at Barcelona nu er klar til semifinalen. De øvrige hold i turneringen er Sevilla, Levante, Real Betis og Athletic Bilbao.