Hvad er Messis kriterier for en kontraktforlængelse?

Nicolai Busekist — 10. nov 2020 08:12
Foto: Quality Sport Images/Getty Images

Lionel Messi leverede en rigtig flot præstation mod Real Betis lørdag. Den 33-årige argentiner sad ude i første halvleg med et ankelproblem. Det så dog tilsyneladende ikke ud til at være et problem, da han kom på banen i anden halvleg.

LÆS OGSÅ: Barcelona-midt takkede nej til Frankrigs landshold

Argentinerens første indflydelsesrige moment, var da han lod en bold løbe gennem benene og videre til Antoine Griezmann, der kunne score. Derefter leverede Messi selv to mål til Barcelona, der vandt 5-2.

Sejren var meget velkommen for Ronald Koemans hold, der ikke havde vundet én af de fire foregående ligakampe. Den hollandske træner er sandsynligvis også blevet mere motiveret af resultatet og af, at holdets kaptajn ser ud til at være tilbage.

Det har været en tumultarisk summer for Messi, der indleverede en transferanmodning, som blev nægtet af klubben. Her var Manchester City én af de hold, der stod klar til at skrive kontrakt med ham. På dette tidspunkt accepterede han at lgge problemerne til side, indtil slutningen af sæsonen.

Bliver Messi i Barcelona?

Opgøret mod Real Betis åbner dog op for, at Lionel Messi fortsat kan have en fremtid i FC Barcelona, til trods for, at han flere gange har givet udtryk for, at chancen for dette er lille.

En af de faktorer, der er er afgørende for, om han vil blive i klubben og på Camp Nou, efter hans kontrakt er udløbet, er hans egen og holdets form. Han har et godt forhold til Koeman, og det er ligeledes afgørende i fremadrettet.

Den afgørende faktor er dog, hvem der kommer til at erstatte Josep Maria Bartomeu som præsident. Der vælges en ny præsident i det nye år, og deres projekt skal være overbevisende, hvis Messi skal blive i klubben.

Messi vil vide, hvad der skal ske i de kommende år i forhold til sportsdirektørens position, cheftræneren og transferpolitikken.

Det er også ensbetydende med, at han sandsynligvis ikke vil træffe sin beslutning før i slutningen af dnne sæson. Ifølge spanske Marca vil han gerne se, hvordan denne sæson går på banen, og hvad den nye præsidents planer er.

LÆS OGSÅ: Præsidentvalget: Joan Laporta stiller op

I øjeblikket har den argentinske stjerne blot fokus på sin fodbold, hvorfor han ikke har fokus på rygterne om, at han er på vej til Manchester City.

Andre læser

Kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg Fodboldnyheder

Partnere