Dette indhold er sponsoreret

Det er en tradition for rigtig mange danskere at se Dronningen tale til Danmark nytårsaften klokken 18. Her samles man inden nytårsmenuen og inden festen for alvor går i gang, og man hylder Danmark gennem dronningens tale. Dog kan det godt være en tradition, der kan blive en anelse kedelig for nogle mennesker – og for dem, kan det blive lidt mere interessant at se Dronningens nytårstale, hvis de satser et lille beløb på, hvad der kommer til at ske igennem talen. 

Har du et godt bud på, hvad dronningen siger under Dronningens nytårstale? Så kan du få endnu mere sjov ud af talen ved at bette på det.

Disse ord kan du spille på til Dronningens nytårstale 2022

Når det kommer til Dronningens nytårstale 2022, så er der mange ord og begreber, der kan spilles på. Det kan være ord som fred, krig, samhørighed, forandringer og fremskridt. Disse ord kan bruges til at tale om de udfordringer vi stod overfor i 2022, og hvordan vi har taget os igennem dem med styrke og mod. Du kan også overveje, hvilke ord hun vi bruge til at beskrive de muligheder, 2023 giver danskerne. Og endelig, kan du overveje, hvilke grupper hun vil takke – for de kan meget vel findes i den række af ord, der kan bettes på til årets nytårstale. 

Tror du eksempelvis på, at hun inddrager årets VM i fodbold? Så kan både “verdensmesterskaberne i fodbold”, “landsholdet” og “Lionel Messi” findes på listen til forskellige odds. Det vil være op til dig at vurdere, om hun inddrager sport og i så fald, hvilke formuleringer hun ville benytte sig af. Det er nemlig de afgørende faktorer.

Hvordan kan man spille på Dronningens nytårstale?

Man kan spille på talen online ved at finde en bookmaker, som tilbyder odds på talen. Her vil man skulle indsætte det beløb, man gerne vil spille for, hvorefter de kan anvendes til spillet. De ord, der er mest sandsynlige, at hun siger, har fået de laveste odds, mens de ord, der er mindst sandsynlige, har fået de højeste odds. Derfor ligger “Slette-Mette” til odds 500 hos LeoVegas, mens “2022” ligger til odds 1.01. Find selv de ord, du tror på.

Hvad har Dronningen sagt i nytårstalen de seneste år?

Hvis man vil gøre sig endnu klogere på sit valg, kan det være en fordel at kigge tilbage på nogle af de seneste nytårstaler for at se på, hvad Dronningen har sagt. Her kan man både finde ud af, hvem hun typisk takker, men man kan også analysere hendes opbygning. Eksempelvis kan man gennem tidligere taler se, at hun typisk starter ud med at tale om året i sin helhed, hvorefter hun tager fat på nogle af de emner, der har fyldt meget for danskerne. Herefter snakker hun om, hvad der er foregået internt i kongehuset inklusive rejser og store mærkedage. Endelig takker hun forskellige grupper af mennesker, og snakker om de håb og drømme, som 2023 kan byde på. Dermed kan du selv gætte på, hvad disse overskrifter byder på og spille penge på de ord, du tror mest på.

Dronningens nytårstale er en tradition i rigtig mange hjem – og hvis man vil skabe ekstra spænding og endnu flere grin med venner og familie, så kan man overveje at sætte penge på talen.