Der skal ikke herske nogen tvivl om, at FC Barcelona har lavet nogle rædderlige transfers. Og blandt dem vil mange mene, at man finder Philippe Coutinho, som Barcelona ifølge Transfermarkt betalte £125 millioner for, da de hentede ham i Liverpool i begyndelsen af 2018.

LÆS OGSÅ: Zidane vil ikke udelukke Cristiano Ronaldo-retur

Stjernestatusen er dog faldet siden da, og Barcelona ønsker at skille sig af med Coutinho hurtigst muligt. Det er blandt andet derfor, at Barcelona er villige til at sælge ham for næsten £100 millioner mindre, end de betalte for ham – nemlig en salgspris på £35 millioner.

Det erfarer Diario Sport, der i sommer meldte, at Coutinho ville blive sat til salg for mellem £50-60 millioner.

Coutinho bliver i øjeblikket stadig holdt ude, men når han er skadesfri, skulle man umiddelbart være i stand til at finde en klub, der ønsker at hente ham. Coutinho er 28 år gammel, og selvom han ikke formåede at leve op til niveauet, han viste i Liverpool, så er det svært at modargumentere, at han ikke skulle være £35 millioner værd.

Det siges, at Barcelona ikke kommer til at bruge ham, da han blot skal spille yderligere ti kampe, før Barcelona skal betale et yderligere beløb til Liverpool.

LÆS OGSÅ: Vil lokke Messi til klubben: “Vi har en reel chance”

Han har før været rygtet tilbage til Premier League, herunder Manchester United, og han udtalte sågar selv, at han godt kunne se sig selv være tilbage i England.