Manchester Evening News skriver nu, at det er ønsketænkning fra Manchester Uniteds side, at man både kan hente Jadon Sancho og Jack Grealish, som begge bliver rygtet til United til sommer.

LÆS OGSÅ: Manchester United er fortsat i tvivl: Hvad skal der ske med Mata?

De har nemlig før været et transfermål for Manchester United, og det er de såmænd endnu. Det vil dog være meget usandsynligt, at Manchester United kan hente begge spillere, hvis man tager i betragning af coronakrisen.

Fans af De Røde Djævle bør derfor ikke gøre sig forhåbninger om, at man kommer til at se dem begge spille i en Machester United-trøje efter sommervinduet, mener Manchester Evening News.

Det er dog også to store summer, som de to klubber ønsker for deres stjernespillere. Dortmund kræver £108 millioner for Jadon Sancho, da United forsøgte at hente ham i sommers, og der var ligeså meldinger om, at Aston Villa vil have £100 millioner for Grealish.

Det er derfor ikke overraskende, at Manchester Evening News skriver, at det bliver den ene eller den anden for Manchester United. De skriver dog ligeså, at man måske ikke ender med nogen af dem, da United kommer til at investere i en midterforsvarer.

De Røde Djævle skulle nemlig være nået til enighed om, at Harry Maguire skal bruge en ny partner i defensiven. Trænerstaben skulle angiveligt ønske at hente en ny midtstopper, der er klasser over Lindelöf.

LÆS OGSÅ: Mauricio Pochettino afslører: “Vi var tæt på at indgå en lejeaftale med Messi”

Det kan eksempelvis ende med at blive Dayot Upamecano, som før er blevet rygtet til Manchester United. Han er da også i et noget andet prisleje end Sancho og Grealish.