Kan City vinde Premier League for tredje år i træk, eller er Jürgen Klopps tropper for sultne?

Sidste sæsons Premier League var en af de bedste i mange år, hvor der længe var spænding omkring, hvem der ville løfte trofæet. Det udviklede sig til et tæt løb mellem Manchester City og Liverpool, som begge var lysår foran resten af holdene, og Chelsea på tredjepladsen endte hele 25 point efter Liverpool. Nu er den nye sæson så endelig startet, og der venter igen et spændende og dramatisk år foran os. Vi kigger her på favoritterne til at vinde Premier League.

Manchester City

Guardiolas tropper er for mange favoritter til at vinde Premier League for tredje år i streg, hvilket ikke kommer som den store overraskelse, efter at have samlet rystende 198 Premier League point sammen i de seneste to sæsoner. Klubben har i sommeren forstærket sig med en af verdens bedste højrebacks, hvis ikke den bedste i Joao Cancelo, mens Guardiola endelig fik hans backup-spiller til Fernandinho, da han hentede den defensive midtbanespiller Rodri fra Atlético Madrid. 

Liverpool

Merseyside-klubben havde en fantastisk sæson sidste år, hvor de vandt Champions League. Virgil Van Dijk dirigerede tropperne i bagkæden til perfektion, mens Mohamed Salah, ”Bobby” Firmino og Sadio Mané bankede mål ind på stribe i den anden ende. Efter triumfen i Champions League må det altoverskyggende mål for Liverpool i år være at vinde Premier League-titlen, som de ikke har vundet i 29 år. Tror du at i år endelig bliver Liverpools år, kan du lige nu få odds 3.5 på Betfair, der også tilbyder en velkomstbonus til nye spillere. 

Tottenham

Spurs er lidt et langskud sammenlignet med City og Liverpool, men man skal aldrig sige aldrig, for klubben har også forstærket sig i transfervinduet med Ndombele, Lo Celso og Sessegnon, og Pochettino udtalte for nyligt at målet for dem, er at vinde trofæer i denne sæson. 

Chelsea

Klubben fra Vest-London måtte vinke farvel til Eden Hazard, men fik til gengæld klublegenden Frank Lampard tilbage som træner. Amerikanske Pulisic, der blev købt i januar, kom til fra Dortmund, mens transferembargoen har åbnet muligheden for Tammy Abraham og andre akademispillere. Chelsea ligner lidt et ukendt blad, men hvis de starter sæsonen godt, kan der blive skabt meget hype omkring Lampard, hvilket kan smitte positivt af på resten af klubben.

Arsenal

The Gunners var det mest scorende mandskab foruden City og Liverpool sidste sæson, og har oprustet med Nicolas Pepe, der blev klubbens dyreste signing til dato, da han blev købt for 72 mio. pund fra Lyon. Det bliver derfor spændende at se, hvordan han linker op med Aubameyang og Lacazette. Arsenals problem ligger dog i defensiven, hvor David Luiz og Kieran Tierney er blevet købt ind. 

Manchester United

De røde djævle sluttede sidste sæson på sjettepladsen med Ole Gunnar Solskjaer, som tog over i december fra Mourinho. Han lignede længe manden, der endelig skulle få Manchester United på rette køl igen, men en skuffende afslutning på sæsonen efterlod fans med malurt i bægeret. Defensiven er dog blevet forstærket med monsterkøbet af Harry Maguire til 80 mio. pund samt højrebacken Aron Wan-Bissaka, men spørgsmålet er hvor lang tid de skal bruge til at få spillet holdet sammen.

Med nye transfers og trænere er der udsigter til en spændende sæson, hvor alt er uforudsigeligt omkring, hvem der bliver vindere. Så det er bestemt værd at følge med i Premier League i år.