Det bør ikke komme som nogen overraskelse, at en klub som Manchester United bliver flittigt repræsenteret, når klubfodbolden bliver erstattet med landsholdsfodbold – og denne EM-slutrunde er såmænd ikke nogen undtagelse. 

LÆS OGSÅ: Joan Laporta lover yderligere Barcelona-signings i næste uge

Du vil nedenfor kunne danne dig et overblik over, hvilke Manchester United spillere, der har leveret tilstrækkeligt til, at Gareth Southgate valgte at se deres vej og indlemme dem i truppen. 

Der er umiddelbart mange fodboldfans, som blot venter på, at Europa Mesterskaberne starter, hvilket det gør den 11. juni, hvorfor man nok også har fulgt med i diverse trupudtagelser. 

Landstrænernes deadline for at udtage spillere var i går, hvorfor alle skulle have fundet deres 26 spillere, de ønsker, skal tørne ud til EM. 

Men hvilke Manchester United-spillere er det så, der er kommet i gennem nåleøjet? 

England: Dean Henderson, Harry Maguire, Luke Shaw, Marcus Rashford.

Portugal: Bruno Fernandes.

Holland: Donny van de Beek.

Frankrig: Paul Pogba.

Scotland: Scott McTominay.

Wales: Dylan Levitt, Daniel James.

Spanien: David De Gea.

Sverige: Victor Lindelöf.

LÆS OGSÅ: Solskjær vil forbedre United: Vil hente disse tre spillere

Som vi for nylig har berettet, så var Mason Greenwood også med i løbet om at skulle med til Europa Mesterskaberne, men som dog valgte at trække sit navn fra hatten, da han i stedet ønsker at fokusere på at komme sig helt over en skade, som fortsat skulle volde ham problemer.