Ian Wright: City skal vinde CL, hvis sæsonen skal blive en succes

Redaktionen — 06. feb 2020 16:01
MANCHESTER, ENGLAND - FEBRUARY 19: Kevin De Bruyne of Manchester City celebrates with Bernardo Silva of Manchester City after scoring his team's second goal during the Premier League match between Manchester City and West Ham United at Etihad Stadium on February 19, 2020 in Manchester, United Kingdom. (Photo by Clive Brunskill/Getty Images)

Manchester City har 22 point op til Liverpool på førstepladsen i Premier League. Det har været en skidt sæson for Pep Guardiolas mandskab, medmindre holdet vinder Champions League, siger Ian Wright. 

Med weekendens 2-0-nederlag på udebane mod Tottenham, er Manchester City i praksis færdig i titelræset om det engelske mesterskab. Hvis der overhovedet har været tale om et ræs, da Liverpool har 22 point ned til City på andenpladsen. Derfor skal City hente succes i andre turneringer, hvis ikke sæsonen har været en skuffelse for Pep Guardiolas mandskab. Den tidligere engelske landsholdsangriber og nuværende fodboldkommentator Ian Wright siger til BBC, at klubben skal hente Champions League-trofæet, hvis denne sæson skal blive god for City. Her møder de blå fra Manchester Real Madrid i 1/8-delsfinalerne. 

”Jeg ville begynde at spare spillere, da det er CL, som City bør fokusere på nu,” siger han. 

Ian Wright påpeger, at den dobbelte Champions League-vinder Pep Guardiola har lignet en mand, der ville hive CL-trofæet hjem til City, som han gjorde med Barcelona. Men klubben er endnu ikke nået længere end til kvartfinalerne med spanieren i managersædet. 

”Med det hold, han har stablet sammen, så havde mange troet, at det ville være sket. Hans hold har spillet med høj intensitet, men City har ikke været i stand til at holde trit med Liverpool, som virkelig har sparket på.”

Ian Wright mener, at defensiven til tider har set sårbar ud hos City, og den manglende erstatning af Vincent Kompany i sommer, har været udslagsgivende. 

”Nicolas Otamendi og John Stones har ikke været gode nok, og det er nået til et punkt, hvor der er brug for en opfriskning(af defensiven, red),” siger den tidligere Arsenal-legende til BBC. 

Manchester City skal på besøg hos Real Madrid den 26. februar i Champions League. 

Andre læser

Kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg Fodboldnyheder

Partnere