De Røde Djævle kommer uden tvivl til at blive sat i forbindelse med en lang række spillere i løbet af de kommende uger og måneder. De har nemlig gjort sig stærke overvejelser om at styrke truppen inden næste sæson.

LÆS OGSÅ: United tilbyder tre spillere og penge i bytte for Premier League-profil

I sommer forsøgte Manchester United at styrke angrebet med Edinson Cavani, og den rutinerede angriber har bestemt også vist sig at være en værdifuld tilføjelse til truppen for The Red Devils.

Den tidligere Arsenal-stjerne Ian Wright føler dog, at De Røde Djævle fortsat vil være godt tjent med yderligere forstærkninger i den offensive afdeling, hvis de skal gøre sig forhåbninger om at være udfordrere til titlen næste år.

“Tilbage i tiden, når man ser på alle de angribere, der plejede at spille for United, var de storslåede, svære at spille imod, de var så gode til alt,” lød det fra Ian Wright på Ringer FC’s Wrighty’s House-podcast.

“Jeg føler blot, at de går væk fra at have en central angriber, der forbinder spillet, hvad enten det er (Teddy, red.) Sheringham, (Andy, red.) Cole eller (Dwight, red.) Yorke. Den måde de holder på bolden, er meget bedre end de gør nu.

“Selv da Solskjær spillede, havde de en plan, når de først nåede derind, at de kunne spille den ind til angribere, der kunne forbinde spillet, så bolden forbliver i et område, hvor Manchester United kan pille hold fra hinanden. Det sker ikke længere.”

“Selv med Cavani, som ikke er den fyr. Han er ikke den fyr, der forbinder det hele. Den slags kloge, opfindsomme spil i og omkring den den sidste tredjedel, gør Manchester United bare ikke.”

“Det er overraskende for mig, at Solskjær, der selv spillede på disse hold, ikke er på udkig efter den slags angribere, som kan dette. Det er han nødt til.”

“Hvis de taler om Mason Greenwood som den fyr, som de i sidste ende vil spille på midten, er det ikke det samme, som hvad Manchester United byggede al deres succes på med angribere.”

LÆS OGSÅ: United-stjerne fik bøde: Giver Pogba skylden

“Jeg ved, at fodbold udvikler sig, og vi ser, at wingers scorer mange mål, men det var en formel, der fungerede.”