Ian Wright holder ikke igen i sin kritik af Manchester United-træner Ole Gunnar Solskjær. Han mener, at hans taktikker er ‘pinlige’, og mener, at klubben ville være kandidater til titlen under Mikel Arteta.

Manchester United har endnu ikke vundet et opgør på hjemmebane i Premier League i denne sæson. I weekenden led de endnu et nederlag, da de tabte 1-0 til Arsenal på et straffespark scoret af Pierre-Emerick Aubameyang.

LÆS OGSÅ: Paul Ince: Denne spiller skulle Manchester United have valgt fremfor Cavani

Wright var skarp i sin udmelding om Uniteds tilgang til den kamp, og han mener, at Solskjær er blevet stillet i dårligt lys, sammenlignet med det arbejde, som Arteta har udført på en meget kortere periode i Arsenal.

I sin egen podcast Wrighty’s House sagde han følgende: “Må jeg lige sige noget? Jeg indskyder det bare: Hvis Arteta var træner i Manchester United, ville de være titeludfordrere.”

“Nu er jeg nået til det punkt, hvor man ser inkonsekvensen af Manchester United med de komponenter, de har, det hold, de har, og hvad de bør gøre. Vi taler om Pogba her, VM-vinder. Du har Tuanzebe, der ikke engang kan komme på banen.”

“Han bruger to holdende midtbanespillere, og hvis han blot brugte Tuanzebe, så behøvede han ikke dette. Og du har en træner, der, for mig at se, spiller ud fra intuition. Han administrerer ud fra ren intuition.”

“Se på, hvad Arteta har gjort i sin tid i Arsenal. Vi ser en ændring i trænerstilen, vi ser ham træne på banen, og vi ser resultater. Se på Elneny. Det kom ud af det blå, at han fandt ham og sagde: ‘Han kan gøre dette for mig, og han kan gøre dette for mig’. Han får delene til at fungere.”

“Og se på Ole Gunnar Solskjær, som har et Manchester United-hold med Telles. Jeg tror, at Tellos ligner nogen, der kunne gøre noget. Harry Maguire begynder at vende tilbage til, hvad han kan gøre. Vi ved, hvad Harry Maguire kan gøre, med Tuanzebe ved siden af ham – og Wan-Bissaka. Og målmanden begynder at finde sin form. De burde klare sig bedre.”

“Det de leverede mod Arsenal forleden, er, for mig, for Manchester United, efter de to seneste resultater, pinligt. Roy Keane har sagt, at spillerne får ham fyret. Det er ikke kun spillerne.”

LÆS OGSÅ: Sportsdirektør: Liverpool snupper angrebstalent foran Manchester United

Han fortsatte: “Jeg har ikke i Ole Gunnar Solskjær tid på noget tidspunkt set noget, der siger: ‘Okay, jeg kan se det. Jeg kan se, hvad han prøvet at gøre det’.”