I en dramatisk FA Cup-kvartfinale på Old Trafford stod Liverpool over for Manchester United i en kamp, der endte med et skuffende 4-3-nederlag.

Kampen, der bølgede frem og tilbage, startede med at Liverpool kom bagud, for så at tage føringen to gange, inden de endelig måtte se sig slået af United i den forlængede spilletid.

Det var Amad Diallo, der med sit mål sikrede Manchester United sejren og sendte dem videre til semifinalen mod Coventry City, som overraskende havde slået Wolves dagen før.

Premier League-legenden Ian Wright har især udpeget Liverpool-angriberen Cody Gakpo som synder efter hans indhop i kampen.

Gakpo, der blev skiftet ind med 13 minutter tilbage af anden halvleg, mens Liverpool førte 2-1, formåede ikke at sætte sit præg på kampen. Antony udlignede for United med tre minutter tilbage af den ordinære spilletid, hvorefter Marcus Rashford og Amad sikrede United sejren.

Wright udtrykte sin skuffelse over Gakpos præstation og påpegede, at Liverpool havde muligheder for at afgøre kampen, men manglede den sidste skarphed. “De vil naturligvis være skuffede, for som Klopp sagde, var der chancer, hvor Liverpool kunne have lukket kampen. Den sidste aflevering og afslutningerne var ikke rigtig gode. Jeg synes ikke, Cody Gakpo gjorde nok, da han kom ind, men samtidig må man komme videre,” sagde Wright.

Liverpool står nu tilbage med Europa League og Premier League som de resterende muligheder for at vinde trofæer i denne sæson.

En sæson, der er klubbens sidste med Jürgen Klopp som manager.