Der skal ikke lægges skjul på, at der især er én Manchester United spiller, der sætter baren meget højt i klubben, og det er Bruno Fernandes. Det er såmænd ikke en dårlig ting at forlange noget af sine holdkammerater.

LÆS OGSÅ: Ole Gunnar Solskjær med store roser til United-midt

Det kan dog være ødelæggende, hvis han fortsætter med at vise tydelige tegn på utilfredshed over sine holdkammerater.

Det mener i hvert fald Ian Wright.

Han kan nemlig selv huske, hvordan Dennis Bergkamp var en lige så stor indflydelse hos Arsenal, som Bruno Fernandes i øjeblikket er hos De Røde Djævle, men Bergkamp fortrak ikk en mine, hvis holdkammeraterne lavede en fejl.

“Når jeg kigger på Fernandes nu, virker han til at blive mere og mere frustreret. Jeg forsøger ikke at hænge ham ud, men han er helt tydeligt lederen på Manchester United-holdet, ligesom Bergkamp var for os, men jeg så aldrig Dennis være så frustreret, at han skar ansigter af dig, for den slags kan være så demoraliserende,” fortællere Wright til Wrighty’s House Podcast.

Han mener, at det ikke er svært at se, når Bruno bliver utilfreds.

“Fernandes er en perfektionist, og det er meget tydeligt, at han bliver utilfreds, når ting ikke er helt perfekte.”

Bruno Fernandes lægger dog heller ikke skjul på, at han forlanger meget af sine holdkammerater, ligesom han også håber, at de forlanger meget af ham.

LÆS OGSÅ: Manchester Uniteds trænerstab: Her skal Bruno være bedre

Han var eksempelvis ikke helt tilfreds med præstationen mod Real Sociedad, som man besejrede 4-0, da han mener, at der var småting der kunne forbedres.

Der skal dog ikke herske tvivl om, at han fortsætter med at være en ledestjerne i Manchester United.