Ronald Koeman har afsløret, at han ikke har planer om, at bruge de to FC Barcelona-talenter Jean-Clair Todibo og Matheus Fernandes i denne sæson. Derfor vil man forsøge at finde en klub, der har interesse i at leje dem resten af sæsonen. Herefter kan en ny præsident tage stilling til situationen.

LÆS OGSÅ: Pochettino afslører: Rygterne var ikke uden basis

Elche og Alavés har tidligere givet udtryk for, at man har interesse for Matheus, men selvom der har været lidt forhandlinger, er man dog endnu ikke tæt på en endelig handel. Faktisk er Matheus ikke engang blevet officielt præsenteret som Barca-spiller, selvom det er et halvt år siden, at han ankom til klubben.

Todibo er i skrivende stund udlejet til Benfica, hvor det dog ikke bliver til meget spilletid. Benfica-træner Jorge Jesus har tilmed udtalt, at han mener, at Todibo mangler fysisk og taktisk forståelse. Det skulle også være grunden til, at han ikke får spilletid. Der har dog været rygter om, at Nice er interesseret i at hente ham til det franske.

Benfica og Barca aftalte oprindeligt, at den portugisiske klub skulle betale to millioner euro for lejeaftalen, men Benfica forsøger at finde en måde at slippe for at betale, hvis FC Barcelona vil du af kontrakten, da Todibos kontrakt løber i endnu en sæson. Det har FC Barcelona dog ikke interesse i, da de ikke vil gå glip af pengene. Derfor arbejdes der på en alternativ løsning.

LÆS OGSÅ: Avis: FC Barcelona kan hente transfermål på målstregen

Transfervinduet lukker mandag, men som følge af, at der endnu ikke er fundet en ny præsident og et sportsligt projekt, er det svært at vurdere, hvorvidt Todibo og Matheus ender med at forlade klubben inden mandag.