Det er ikke til at komme udenom, at Chelsea har haft stor succes, siden deres ansættelse af tyske Thomas Tuchel. Faktisk har de nærmest væltet sig i succes.

LÆS OGSÅ: Roberto Carlos hylder United-stjerne: Han kan nå til tops

På trods af dette, er det dog ikke alle spillere, der har nydt gavn af den tyske træners ankomst. En af de spillere, som ikke har været eller er en del af Tuchels planer, er Tiemoue Bakayoko. Af denne grund meldes det nu, at han er på vej væk fra klubben.

Da Bakayoko i sin tid blev hentet til Chelsea, var det med store forventninger til ham. Han blev hentet fra et succesfuldt Monaco-hold, hvor han spillede sammen med profiler som Benjamin Mendy og Youri Tielemans.

Han har dog ikke formået at leve op til de høje forventninger, der er blevet spillet til ham, siden ankomsten. Derfor er han heller ikke blevet den succes, som Chelsea havde håbet på, at han ville blive. Faktisk er han endt som det stikmodsatte: et dyrt fejlkøb.

I og med, at han ikke har formået at levere, hvad der har været forventet af ham, ar han i de seneste par sæsoner været lejet ud til forskellige klubber. Det har været med blandt succes, at han har været lejet ud, men nu tyder det på, at han igen er på vej på lejeophold.

Denne gang er det Simon Kjær, der kan se frem til at få en ny holdkammerat i AC Milan. Meget ser nemlig ud til, at den italienske klub har besluttet sig for igen at tage chancen med den franske spiller.

Han har nemlig tidligere været lejet ud til AC Milan, hvor han spillede i 2018/19-sæsonen. Angiveligt skulle dette lejeophold strækker sig over den kommende sæson.

LÆS OGSÅ: UEFA går ind i sag om regnbueflag i Baku

Den 26-årige Tiemoue Bakayoko blev hentet fra Monaco til Chelsea i 2017. Siden da har han spillet 43 kampe for Chelsea, hvori han har scoret tre mål og bidraget med tre oplæg.