Han er ikke en del af Xavis fremtidsplaner, og et skifte til Ligue 1 kan derfor blive en realitet til sommer.

I 2020 blev Sergino Dest hentet til Barcelona fra Ajax. Han har dog haft svært ved at leve op til forventningerne på Camp Nou efter sin ankomst.

LÆS OGSÅ: Premier League-storklub vil hente Alvaro Morata

Ganske vist var han fast spiller under Ronald Koeman, men efter Xavi har taget over, er han faldet ned i hierarkiet i den catalanske klub.

Det har nu resulteret i, at den catalanske klub er klar til at tage afsked med ham til sommer, hvis de får et tilfredsstillende bud.

Grunden til, at de ønsker at sælge den unge forsvarer er, at han ikke passer ind i Xavis system, og dermed er han ikke en del af trænerens fremtidsplaner.

Ydermere håber Barcelona-præsident Joan Laporta på, at de kan få en god sum penge for Sergino Dest, som kan investeres i andre spillere i sommerens transfervindue.

Der har tidligere været forlydende om, at han kan vende retur til Ajax, men nu melder Calciomercato, at der også er interesse fra Ligue 1-klubben AS Monaco.

LÆS OGSÅ: Busquets roser medspiller: ‘Han er en gave’

Hvis Dest skulle være interesseret i et skifte til fransk fodbold, ser der det derfor ud til, at det vil være muligt til sommer.