Der bør ingen tvivl herske om, at der har været mange spekulationer om Lionel Messis fremtid.

LÆS OGSÅ: Koeman indrømmer: Jeg er overrasket

I løbet af de seneste måneder er han blevet kædet sammen med flere klubber, men særligt Manchester City og PSG er nævnt som potentielle destinationer.

For få dage siden blev det afsløret, at PSG angiveligt skulle have tilbudt den argentinske stjerne en lukrativ kontrakt. Derfor er det naturligvis et emne, der har fyldt en del i fodboldpressen i løbet af de seneste dage.

På Ronald Koemans seneste pressemøde, var det derfor også et emne, som de fremmødte journalister var ivrige efter at vide mere om. Desværre var det dog ikke noget, som den hollandske træner var specielt interesseret i at tale om.

Da han blev spurgt om, hvad hans holdning var til, at Paris Saint-Germain havde tilbudt Lionel Messi en toårig kontrakt, lukkede han hurtigt ned for samtalen. Han gjorde det nemlig meget klart, at han ikke ville kommentere på rygterne.

“Jeg er ikke interesseret i, hvad der er kommet ud (i pressen, red.), fordi jeg ved ikke, om det er sandt, og fordi jeg håber, at han bliver hos os,” sagde Koeman og fortsatte:

LÆS OGSÅ: Transferkamp: Inter og Conte vil hente Barca-transfermål

“Jeg har flere gange sagt, at han helt sikkert bør afslutte sin karriere her, men det er en beslutning, han skal tage.”