FC Barcelona har allerede sagt farvel til Philippe Coutinho, og nu tager de også afsked med den unge Alex Collado.

Den catalanske storklub har allerede bekræftet, at de har taget afsked med Philippe Coutinho, der er blevet udlejet til Aston Villa frem til slutningen af denne sæson.

LÆS OGSÅ: Købsoption inkluderet i Coutinho-aftale: Så meget skal Villa betale

At tage afsked med Coutinho er det første skridt i Barcelonas planer om at gøre plads i lønbudgettet. Derfor har de også planer om at fortsætte med at skille sig af med spillere i dette transfervindue.

I denne forbindelse har de nu bekræftet, at de også har taget afsked med Alex Collado. Den 22-årige spiller er nemlig blevet udlejet til Granada på en aftale, der løber resten af denne sæson.

Hans skifte til Granada blev angiveligt bekræftet for flere uger siden. Det endte dog med at blive forsinket. Nu er det dog blevet endeligt offenliggjort af FC Barcelona.

Der er en potentiel chance for, at den unge spiller får sin debut i weekendens opgør. Det vil sige, at det er ingen ringere end Barcelona, han kan få debut mod. Dermed får han også den bedste mulighed for at bevise sit værd.

Det er eneste, der fremgår af meddelelsen fra Barcelona er, at Collado er blevet udlejet. Desuden fremgår det også af meddelelsen, at hans lejeaftale gælder for resten af denne sæson. Hvad han skal herefter, vides dog ikke.

Det fremgår heller ikke, om der er indskrevet en købsoption i kontrakten. Alex Collado har længe været betragtet som et lovende talent. Det kan derfor ikke udelukkes, at den catalanske klub ønsker at hente ham retur til klubben til sommer.

LÆS OGSÅ: Medie: Manchester United-stjerne tilbudt til Barcelona

Spilleren sluttede sig oprindeligt til Barcelona i sommeren 2010, da han var blot 11 år gammel. Han formåede at arbejde sig op gennem ungdomsrækkerne og blev til sidst en del af Barca B. Herefter kom han dog aldrig videre.