Barca-boss Mateu Alemany er i Manchester, hvor han blandt andet forhandler med Raheem Sterling, men også med Manchester Uniteds Edinson Cavani.

På trods af deres finansielle vanskeligheder, er FC Barcelona ivrige efter at styrke offensiven, hvor der er mangel på kvalitet og effektivitet.

LÆS OGSÅ: Dembélé afviser Barcelonas seneste tilbud: Derfor vil han ikke acceptere

For nylig måtte Sergio Agüero udgå fra et opgør med hjerteproblemer, hvilket udelukkende har intensiveret den catalanske klubs jagt efter offensive forstærkninger.

Manchester Citys Raheem Sterling har i flere måneder været kædet sammen med et skifte til Barcelona, og det fortsætter den 26-årige engelske City-profil med at være.

Også Edinson Cavani bliver kædet sammen med et skifte til Barcelona, efter Cristiano Ronaldos ankomst har resulteret i, at han ikke længere får mange minutter på banen.

Ifølge Radio Barcelona er Alemany på nuværende tidspunkt i Manchester, hvor han taler om potentielle transfers for begge spillere, om end Sterling er deres prioritet af de to spillere.

Den tidligere Liverpool-spiller har bekræftet, at han er åben for en ny udfordring. Dertil har der også været ryger om, at Sterling skulle være åben for at vælge Barcelona som sin næste klub.

Radio Barcelona melder også, at der er planlagt samtaler med Dani Olmos repræsentanter. Den spanske midtbanespiller skulle angiveligt også være et højtprioritet transfermål for Barca.

Selvom den catalanske klub ønsker at styrke deres trup flere steder, er de dog nødt til at prioritere, da den finansielle situation i klubben fortsat ikke er god.

LÆS OGSÅ: Daniel Agger afslører: Det ødelagde mit skifte til Barcelona

Af denne grund har det også tidligere været afvist, at det skulle være muligt for Barca at købe Sterling, hvilket City ellers skulle foretrække, da de helst ikke vil indgå en lejeaftale.