Den blot 18-årige Ilaix Moriba cementerede Barcelonas 2-0-sejr mod Osasuna i La Liga, hvor det lykkedes ham at score et rigtig flot mål.

LÆS OGSÅ: Ronald Koeman erkender: “Ikke vores bedste kamp”

Efter kampen udtalte han sig til Barca TV. Her lagde han bestemt ikke skjul på, at han var rigtig glad for sit mål. Ligeledes understregede han også, at der aldrig er nogen, der kan tage fra ham, at han scorede dette mål.

“Leo lagde en god aflevering, og jeg ved ikke, hvordan jeg skød med venstrefoden, men gudskelov gik den i mål,” lød det fra det unge talent, da han udtalte sig til Barca TV, hvilket han fulgte op med:

“Jeg vil aldrig glemme det her, og jeg tager det med i graven. Der er konkurrence om pladserne, men det er lige meget, om man er ung eller gammel. Hvis man spiller godt, er man på holdet.”

“De ældre spillere hjælper os og giver råd. Leo siger til mig, jeg skal med i feltet så ofte, jeg kan, og at jeg skal positionere mig, så jeg kan skyde på mål,” sagde den 18-årige afsluttende.

LÆS OGSÅ: Pep Guardiola udtaler sig om Barca-kaos

Indtil videre er det blevet til spilletid i fem kampe for Ilaix Moriba for Barcelonas førstehold. I disse fem optrædener er det blevet til et enkelt mål og to oplæg.