Ince: United bør sparke sig selv over at have misset transfer

Nicolai Busekist — 20. nov 2020 08:03
Foto: Shutterstock

I løbet af sommeren har Manchester United haft flere transfermål. Et af de større mål var Jack Grealish, men til trods for dette, valgte klubben at fokusere på at skrive kontrakt med Jadon Sancho i stedet.

LÆS OGSÅ: Everton vil leje Manchester United-kantspiller

Det var ikke just en succesfuld strategi, som United lagde fra land med. Det må gøre rigtig ondt, når ma ser, hvordan Grealish spiller for både klub- og landshold. Paul Ince er også helt sikker på, at de internt i Manchester United fortryder, at man ikke gjorde mere for at hente ham.

"Jeg ved, at Manchester United var ivrige efter at signe ham. Jeg vil gerne vædde med, at de nu sparker sig selv over at have misset chancen, for han har været helt sensationel sidenhen," udtalte Paul Ince til Punching.tv.

I denne sæson har Grealish været så godt, at der er flere eksperter, der er begyndt at sammenligne ham med Paul Gascoigne. Ince er dog ikke helt enig, men han mener dog, at han har potentialet til at nå samme højder.

LÆS OGSÅ: United-ejere: Derfor vil man hellere have Mancini end Pochettino

"Jack har lang vej endnu, men han ligner den type spiller, sådan som han kan sætte andre i spil og med sine berøringer, men der er lang vej, før vi kan begynde at sammenligne ham med Gascoigne, det er helt sikkert," siger han.

Andre læser

Kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg Fodboldnyheder

Partnere