De fleste fodboldelskere tænker, at Messi og Ronaldo er to af de bedste spillere gennem tiderne. Der er nok ikke nogen, der regner spillere fra det indiske landshold som toppen af poppen.

Sunil Chhetri, der er anfører for det indiske landshold, er kommet med en udtalelse, der har fanget fodboldverdenens opmærksomhed.

Han mener, at han overgår Lionel Messi og Cristiano Ronaldo, når det kommer til at give deres bedste for deres respektive landshold.

Chhetri, der for nylig løftede 2023 Bangabandhu SAFF Championship-trofæet, er på all-time top 10-listen over de bedste målscorere for deres landshold. Her er han på linje med navne som Messi og Ronaldo. Men den indiske angriber mener, at hans engagement og præstationer for sit landshold overgår de to fodboldikoner.

“Der er ingen sammenligning med de andre ni navne på listen. Jeg er fan af spillere som Ronaldo og Messi, ligesom så mange andre er. Der er bare ingen sammenligning, og jeg tager ikke denne liste alt for alvorligt. Men ja, når det kommer til at repræsentere landsholdet, kan det være, at jeg er endnu bedre end dem,” udtalte Chhetri.

Chhetri har været anfører for det indiske landshold i mere end et årti nu og er utvivlsomt en af de mest dekorerede anfører nogensinde. Hans næste mål er at præstere godt i den kommende Asian Cup.

“Den Asiatiske Cup er som VM for os. Det er lige på toppen af vores liste, og derfor er det afgørende at præstere vores bedste der. Jeg prøver ikke at lægge dette pres på drengene, men vi bør kvalificere os til Asian Cup hver gang,” tilføjede Chhetri.