I et stykke tid har der været rygter om, at Inter-stjernen Romelu Lukaku kan være på vej væk. Især Chelsea har været meget interesserede i at hente Lukaku til London, og de har endda afgivet et bud.

LÆS OGSÅ: Massimiliano Allegri afviste topklub for Juventus

Ifølge det italienske medie SportItalia har Chelsea afgivet et stort bud på Lukaku, der angiveligt skulle lyde på hele 990 millioner kroner. Inter har dog ingen planer om at tage afsked med den belgiske stjerne, hvorfor et salg ikke vil komme på tale.

Det er dog ikke kun Chelsea, der har vist interesse for Lukaku, da Manchester City også skulle have vist interesse. Tilsyneladende er det dog kun førstnævnte, der var interesserede nok til at afgive et bud på angriberen.

Efter sigende har den engelske storklub budgetteret med hele 990 millioner kroner til at styrke angrebspositionen. Hver en krone skulle de være klar til at sende til Inter, såfremt italienerne ville sende ham den anden vej. Var det sket, ville det have været Lukakus andet ophold i klubben, da han også spillede der fra 2011 til 2014.

Inter har dog gjort det meget klart, at de ikke har intentioner om at sælge Lukaku. Det er bestemt også forståeligt, hvis man tager et kig på hans statistik. I 95 kampe har den 28-årige belgiske angriber nemlig bidraget med hele 64 mål.

LÆS OGSÅ: Dortmund henter Sancho-afløser

I den nyligt overståede sæson blev det til 24 mål i Serie A for Lukaku, som Inter hentede i Manchester United i 2019 for en pris på 565 millioner kroner.