Inter Milan vil snuppe AC Milan-angriber foran Manchester United

Nicolai Busekist — 09. nov 2020 08:45
Foto: Shutterstock

Inter Milan har angiveligt tilsluttet sig kampen om at skrive kontrakt med AC Milan-angriber Hakan Calhanoglu, som Manchester United også har udvist interesse i.

LÆS OGSÅ: Fans storroser Manchester United-midtbanespiller

Den 26-årige angriber har været i en imponerende form for den italienske klub i 2020/21-sæsonen. I denne sæson har han nemlig scoret fire mål og har leveret hele fire oplæg i 10 kampe på tværs af alle turneringer.

Calhanoglus kontrakt med AC Milan udløber næste sommer. Det har medført, at flere klubber har udvist interesse i ham, da han kan hentes på en fri transfer. Blandt andet har Manchester United udvist interesse i at skrive kontrakt med ham, da han kan hentes til Old Trafford på en fri transfer.

Angiveligt skulle Ole Gunnar Solskjærs hold være villige til at tilbyde den 26-årige angriber en femårig kontrakt. Det skulle de efter sigende være villige til at gøre, for at forhindre, at han skriver under på en ny kontrakt i Milan.

Ifølge La Repubblica er Manchester United dog ikke den eneste klub, der ønsker at skrive kontrakt med den tyrkiske angriber. Inter har nemlig også meldt sig ind i kampen om den alsidige angriber, hvorfor de sandsynligvis vil byde på ham i januarvinduet.

LÆS OGSÅ: Solskjær er frustreret over Bruno Fernandes' arbejdsomhed

Calhanoglu har scoret 27 mål og har lavet 40 oplæg i 139 kampe for AC Milan, siden han sluttede sig til klubben fra Bayer Leverkusen i juli 2017.

Andre læser

Kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg Fodboldnyheder

Partnere