Inter er åbne for at sige farvel til Milan Skriniar denne sommer, men det bliver ikke for enhver pris.

Den 27-årige Milan Skriniar har haft en succesfuld femårig periode hos Inter, som han blev hentet til fra Sampdoria for en pris på 20 millioner euro.

LÆS OGSÅ: Manchester United tilbød 4 spillere i Frenkie de Jong-byttehandel

I de seneste to sæsoner har Skriniar været med til at vinde Scudetto under Antonio Conte samt Coppa Italia under Simone Inzaghi i 2021/22-sæsonen.

Hans flotte præstationer på banen har ført til, at der er flere klubber, der har vist interesse for ham. Ifølge 90min er det dog især PSG, der har vist interesse for den 27-årige slovak.

Mediet skriver desuden også, at det er den franske storklub, der er favoritter til at løbe med Skriniars underskrift, hvis det ender med, at han beslutter sig for at sige farvel til Inter.

Og meget tyder på, at det er noget, han har planer om at gøre, da de seneste meldinger er, at han nu er nået til enighed om de personlige vilkår med PSG.

Til trods for dette, ser det dog ikke ud til, at et skifte er lige på trapperne, da den italienske klub har valgt at skrue godt op for prisen på den eftertragtede forsvarsspiller.

Ifølge 90min skulle de have sat et prismærke på ham, der lyder på intet mindre end 80 millioner euro. Det er 15 millioner euro mere, end hans markedsværdi er vurderet til at være af Transfermarkt.

LÆS OGSÅ: Man Utd klar med bud på Lisandro Martinez: Det vil de betale

Hvad der ligeledes kan medføre, at han bliver i Inter er, at han ikke vil presse på for et skifte, da han intet har imod at blive på San Siro, hvis et skifte til PSG ikke kan blive en realitet.