I sommeren 2019 besluttede Manchester United at sælge Romelu Lukaku til Inter i en handel, der efter sigende havde en værdi på 75 millioner euro, hvilket svarer til 557 millioner danske kroner.

LÆS OGSÅ: Manchester United forventes at hente en eller flere La Liga-stjerner til sommer

Ifølge det italienske medie Corrierre dello Sport, mangler en stor del af betalingen dog fortsat at falde. Faktisk skriver mediet, at Inter kan skylde De Røde Djævle op mod 50 millioner euro (371 millioner danske kroner).

Efter sigende skulle dette skyldes, at der er indskrevet en klausul i Lukakus kontrakt, der i denne sæson er blevet aktiveret. Dette skulle have sendt en pose penge afsted til Manchester United, men disse penge er dog ikke blevet betalt, som aftalt.

Ifølge den italienske avis er der flere tilføjelser i handlen, der samlet set får det skyldige beløb op til 50 millioner euro. Ikke nok med det, så skulle Manchester United have krav på at få udbetalt hele beløbet på én gang, da den italienske klub ikke fik betalt den sidste sum penge til tiden.

Det har medført, at De Røde Djævle nu er i gang med at finde en løsning med Serie A-klubben, da det selvfølgelig er et stort beløb, der skal findes af den italienske klub.

LÆS OGSÅ: Ferdinand ønskede denne træner som Ferguson-afløser

Hvis Inter formår at finde de penge, der skal betales, så vil det medføre, at Woodward og co. får en stor fleksibilitet. Hvis ikke de er i stand til at betale, skulle Manchester United angiveligt være villige til at gå på kompromis, ved at tage imod Milan Skriniar og Lautaro Martínez i England.