Efter 73 minutters spilletid af tirsdagens Coppa Italia-opgør mod Juventus besluttede Inter-manager Antonio Conte at hive Arturo Vidal ud. I stedet valget han at skifte danske Christian Eriksen ind.

LÆS OGSÅ: Dortmund ændrer kurs: Vil acceptere Uniteds bud på Sancho

Og det var bestemt ikke et træk, som Vidal var glad for. Den tidligere FC Barcelona-spiller gik derfor surmulende ud af banen, hvorfor han ikke lagde skjul på, at han var utilfreds med at blive taget ud, mens Inter var bagud med 2-1.

“Det er altid nummer 22 (Vidals trøjenummer, red.). Det er altid nummer 22, der skal ud,” lød det ifølge La Gazzetta dello Sport fra Vidal.

Det betyder også, at det blev til endnu et opgør uden nævneværdig spilletid for Christian Eriksen. Det blev ikke til mere end omtrent 20 minutter på banen mod de italienske mestre. Det var desuden ikke den store forskel, han gjorde, da han havde svært ved at løfte Inter-truppen, der generelt spillede en mindre god kamp.

Kort efter sin indskiftning fik den danske landsholdsprofil en oplagt skudmulighed fra kanten af feltet. Her afsluttede han dog lige i favnen på Gianluigi Buffon. Efter kampen er Christian Eriksen af det italienske medie Tuttomercatoweb blevet tildelt karakteren seks.

LÆS OGSÅ: Kan det ændre Messis situation? Landsmand vil til Barcelona

“Blev sendt på banen i forsøget på at genskabe magien fra derbyet i sidste uge. Danskeren forsøgte især at skabe farlige situationer gennem sine dødbolde,” lød det italienske medies analyse af Eriksens 20 minutter på banen.