Christian Eriksen kunne trække på smilebåndet igen. Det kommer efter, at der var blevet gjort plads til Christian Eriksen i alle 90 minutter for Inter. Det blev dog endnu bedre, da de endte med at vinde 4-0 over Benevento.

LÆS OGSÅ: Medie: Nu er Eriksen ikke længere til salg

Det kommer efter, at Christian Eriksen afgjorde kampen mod rivalerne fra Milan, da han krøllede den ind direkte på frispark.

Tilliden, som han har fået i form af en startplads, blev da også kvitteret med endnu en god præstation. Det gik da heller ikke ubemærket hen, og Inters assistenttræner, Christian Stellini, roste Christian Eriksen efter opgøret, hvilket han vikarierede som cheftræner, da Antonio Conte afsonede karantæne.

“Jeg kunne virkelig godt lide hans præstation, hvor han er ved at vænne sig til sin nye rolle. Det kræver masser af taktisk intelligens. Han arbejder hårdt hele ugen, og det har han gjort i et stykke tid, hvor han får det bedste ud af sine chancer for at spille en god kamp,” siger han, hvorefter han tilføjer.

“Ideen var at skabe mere plads på kanterne til Perisic og Hakimi, så de kan udfordrer på kanten, da det er her de er bedst.”

Han kommenterede herefter på Eriksen som spiller.

“Eriksen arbejder hårdt og er især fokuseret på de defensive bevægelser, hvilket han ikke er vant til at tænke på. Vi holder fast i ham, da han er en topspiller,” siger Stellini til DAZN

LÆS OGSÅ: Conte hylder Eriksen efter smukt mål: Han er en del af projektet

Christian Eriksen og resten af Inter-mandskabet skal i aktion igen, når de tirsdag møder Juventus i semifinalen af Coppa Italia.