Man kan roligt sige, at det var noget af en rutsjebanetur, som Inter Milan oplevede mod slutningen af sæsonen, hvor man først kunne fejre, at man havde vundet mesterskabet, hvorefter man dog måtte vinke farvel til cheftræner Antonio Conte, hvilket skulle have været på baggrund af uoverensstemmelser omhandlende økonomi.

LÆS OGSÅ: Messi har accepteret kontrakttilbud

Der er heller ikke blevet bekræftet det helt store, når det kommer til Inter, hvorfor man altså endnu ikke ved, hvad der kommer til at ske i storklubben. Her er der dog kommet en ny melding omhandlende spillerindkøb, da Calciomercato mener at vide, at de har set sig varme på Manchester Uniteds Donny van de Beek.

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at han ikke ligefrem har fået den start på sit Premier League-eventyr, som han havde håbet. Det kan ligeså være svært at se ham stige i hierakiet i den kommende tid, men samtidig hører også rygter om, at Paul Pogba ikke kommer til at forlænge sin aftale med De Røde Djævle.

Ole Gunnar Solskjær har også altid taget rosende vendinger i brug om hollænderen, hvorfor Manchester United altså også skulle kræve mange penge for ham, hvis de skal slippe ham permanent.

LÆS OGSÅ: Solskjær ikke tilfreds med Wan-Bissaka: Landsholdsback forbereder sig på skifte til United

Her skulle Inter altså ikke være interesseret, da de i stedet håber, at man kan lokke ham til klubben på en lejeaftale.