Den italienske storklub har efter sigende meldt sig ind i kampen om at skrive kontrakt med Manchester United-veteranen David De Gea. Det er kommet frem, efter at den spanske målmand ser ud til at have mistet sin plads som førstemålmand i klubben.

LÆS OGSÅ: Medie: Edinson Cavani forsøger at skifte til La Liga-klub

David De Gea har tidligere været betragtet som en af de bedste målmænd i verden, men hans seneste formdyk er faldet sammen med det modsatte for Dean Henderson.

Som et resultatet af dette, har Ole Gunnar Solskjær truffet den vanskelige beslutning om at lade den 30-årige målmand sidde på bænken i de seneste opgør. Blandt andet var det Henderson, der stod i målet i det seneste opgør mod Brighton i Premier League.

David De Gea, som fortsat er i en god alder for en målmand, kan derfor ende med at blive tvunget til at skifte klub, hvis ikke han ønsker at tage til takke med en plads bag engelske Dean Henderson.

Ifølge mediet Todo Fichajes skulle Inter Milan være klar til at tilbyde ham et skifte til San Siro.

Mediet skriver, at Inter overvejer at skifte målmand i slutningen af denne sæson, hvorfor de ser David De Geas potentielle tilgængelighed som en mulighed.

LÆS OGSÅ: Godt nyt for Manchester United: Dortmund villige til at lytte på bud

Todo Fichajes antyder, at der fra Manchester Uniteds side vil være en velvillighed til handlen. Det skulle angiveligt handle om, at de gerne vil slippe af med den store lønudgift, der er forbundet med at have De Gea i klubben.