Barcelonas træningsanlæg blev brugt til kampen mellem Barca B og Andorra. Sidstnævnte har den tidligere Barcelona-assisten Eder Sarabia som træner, men det er også klubben, som er ejet af Piqué, og de står blandt andet i vejen for Barcelona B i kampen om at rykke op til La Liga 2.

LÆS OGSÅ: Han er træt af situationen: Nu vil Messi ikke mere

De to mandskaber spillede klokken 18.00, da de tørnede sammen i Spaniens tredjebedste række. Der var håb om, at det ville blive en spændende opgør, på Estadi Johan Cryuff, men det gjorde det næppe

Det endte med, at Barca B led sit første nederlag på hjemmebane, men det var ligeså Eder Sarabias anden sejr ud af lige så mange mulige. Og med en skadet Piqué, som dermed har mere fritid, var han et smut forbi stadion, hvor han kunne se sit hold sejre.

Andorra ligger aktuelt på andenpladsen i gruppen, hvor de nu står noteret for at have seks point mere end Barca B, der ligger på fjerdepladsen.

LÆS OGSÅ: Ronaldo i brøler: Afslører selv skandale

Det vil være en underlig situation, hvis Piqué med sit ejerskab i Andorra kommer til at stå i vejen for Barcas oprykning til La Liga 2.

Andorra ligger dog nu to point bag topholdet fra Gimnastic, mens Barca ligger på fjerdepladsen, dog med lige så mange point som Lleida og Badalona.