Manchester United er interesseret i at styrke truppen næste år. Det vil de angiveligt gøre Barcelona-stjernen Ousmane Dembélé

Manchester United har tidligere forsøgt at bringe Ousmane Dembélé til Old Trafford. Det lykkedes dog ikke, men nu er interessen blusset op igen, og ifølge SPORT vil de forsøge at hente ham til sommer.

LÆS OGSÅ: PSG-profil er ikke tilfreds med sin situation

De Røde Djævle er dog ikke interesserede i at betale for den franske offensivspiller. Det vil derfor kun være i tilfælde af, at de kan hente ham på en fri transfer, at det er af interesse for Manchester United at tilbyde Dembélé en kontrakt.

Da Manchester United tidligere forsøgte at bringe Ousmane Dembélé til Old Trafford, var det dog ikke på en permanent aftale. Derimod ønskede de at leje ham, hvilket ikke var af interesse for Barcelona. Derfor afviste de også buddet om dette fra De Røde Djævle.

Hvis det ender med, at Dembélé ikke skriver under på en ny kontrakt, kan han forlade den spanske klub på en fri transfer til sommer. Har han ikke forlænget inden til vinter, vil Barcelona sandsynligvis forsøge at sælge ham.

LÆS OGSÅ: Medie: Newcastle vil hente fire Manchester United-spillere

Hidtil har den franske offensivspiller ikke været på banen i denne sæson. Han pådrog sig nemlig en skade under denne sommers EM, som har holdt ham på sidelinjen siden da.