Det var en stort dag for Inters tilhængere, da man røg ud af Champions League allerede i gruppespillet, for tredje sæson i træk, da man spillede uafgjort mod Shakhtar Donetsk.

LÆS OGSÅ: Solskjær forud for Chelsea-opgør: United har disse profiler ude

Hvis de havde besejret netop Shakhtar, så havde man sikret sig en billet til 1/8-finalerne i Champions League, men i stedet betød nulløsningen, at man endte på fjerdepladsen.

De formåede dermed ikke engang at kvalificere sig til Europa League.

La Gazzetta dello Sport skriver dog nu, at det kan have været fiaskoen mod Shakhtar Donetsk, der endte med at blive Christian Eriksens redning i Inter. De reflekterer således over, hvordan Inter er blevet så ustoppelige siden fiaskoen.

De står nemlig noteret for at have scoret 60 mål efter 24 kampe, hvilket der ikke er noget hold, der har præsteret siden 1950/51-sæsonen. Og de har såmænd blot indkasseret ét mål i de seneste syv Serie A-kampe.

“Nerazzurri-eksplosionen blev født af eliminationen i Champions League, idet Conte herefter fik muligheden for at træne sit hold mere ved at genopdage spillere, der ellers så fortabte ud (Eriksen og Perisic), forbedre andre spilleres præstationer (Skriniar og Hakimi) og finjustere spillere, der i dag er uundværlige (Lukaku og Barella). Han er den bedste træner af dem alle, hvad angår arbejdet på træningsbanen, og hvad angår at forbedre det spillermateriale, han har til rådighed,” skriver La Gazzetta dello Sport.

De skriver, at Conte er perfekt til ligaen, da det er et langdistanceløb. Han er dog mindre god, når det gælder om flere turneringer på samme tid.

“Han er mindre god, hvis han skal spille med i to eller tre turneringer. Faktum er, at hans evner og hans besættelse gør ham perfekt til det langdistanceløb, som en liga er. Inter indhentede og overhalede Juventus på grund af Contes besættelse. Uden den havde det været umuligt at overhale Juventus.”

Inter er 10 point foran Juventus, som i weekenden snublede, da de blot spillede 1-1 mod Hellas Verona.

LÆS OGSÅ: City-stjerne afslører: Kunne være endt i Manchester United

Juventus har dog en kamp i hånden.