Inter fortæller på deres hjemmeside, at ledelsen er blevet ramt af et decideret smitteudbrud med coronavirus.

LÆS OGSÅ: Solskjær kan få ny chance for at bringe engelsk talent til Manchester United

De skriver, at deres to direktører, Alessandro Antonello og Giuseppe Marotta, sportsdirektøren Piero Ausillio, samt klubbens juridiske konsulent angelo Capellini alle er blevet testet positivt for coronavirus.

De meddeler ligeså, at et medlem af klubbens stab er blevet smittet.

De skriver dog ikke, hvor slemt det står til med dem, der er blevet smittet. De håber naturligvis, at symptomerne er milde, hvis de overhovedet udviser symptomer.

Det kommer efter, at Inter er ubesejret i syv kampe i Serie A, og at Christian Eriksen endelig er begyndt at være i forrygende form. Det kom efter, at han og Inter spillede mod AC Milan i søndags, hvilket endte med en 3-0-sejr.

Antonio Conte kunne efter kampen fortælle, at han var stolt af Christian Eriksen, men han roste ligeså Eriksen overfor klubbens egen medie-kanal.

LÆS OGSÅ: Hvordan stopper man Messi? Sevilla-spiller har ikke en løsning

“Jeg har fortalt Christian, at det var hans bedste kamp her i klubben. Han gjorde alt, hvad jeg bad ham om. Han var den ene af to playmakere, men han tog også dybdeløbene, når han fik chancen. Han gjorde det virkelig godt både med og uden bold,” siger Conte til Inter TV.