Real Madrid-spiller Isco har kontraktudløb til sommer, hvor han vil forlade Los Blancos til fordel for Sevilla.

Den 29-årige Iscos kontrakt med Real Madrid står til at udløbe til juni. Det betyder, at han vil forlade hovedstadsklubben efter at have tilbragt ni år på Santiago Bernabeu.

LÆS OGSÅ: Barcelona og Real Madrid kæmper om Ligue 1-angriber

En lang række hold er blevet kædet sammen med spanieren, der har scoret to gange i 14 kampe under Carlo Ancelotti i denne sæson.

Nu skriver SPORT dog, at det er Sevilla, der har vundet kampen om hans underskrift. Den spanske angriber skulle nemlig have indvilliget i at skifte til La Liga-klubben på en fri transfer til sommer.

Avisen hævder, at Julen Lopetegui og co. har forsøgt at hente Isco i hvert af de seneste tre transfervinduer, men til sommer vil de være i stand til at erhverve ham på en fri transfer.

Den tidligere Malaga-spiller, der også har været kædet sammen med West Ham, Dortmund og AC Milan, har scoret 53 mål og lavet 56 oplæg i 350 kampe for Real Madrid, siden sin ankomst i 2013.

LÆS OGSÅ: Medie: Andreas Christensen enig med Barcelona

Isco var med i truppen, da Real Madrid vandt 2-1 over Sevilla i de to La Liga-klubbers seneste kamp den 28. november, men han måtte dog blive siddende på bænken.