Det har ikke været en dans på roser for Christian Eriksen i Inter. På trods af den store nedtur for den danske midtbanespiller, er Roma-legenden Antonio Cassano dog meget begejstret for ham. Ifølge det italienske medie Tuttomercatoweb, har Cassano udtalt sig om netop dette til BoboTV.

LÆS OGSÅ: Så mange penge kan Pedri ende med at koste FC Barcelona

I sin tid i Inter har Eriksen været udsat for en del kritik, da han har haft svært ved at finde sig til rette i klubben. Det ledte tilmed frem til, at han blev sat til salg i det netop overståede transfervindue. Nu har tingene dog ændret sig, og den italienske klub har valgt at beholde danskeren.

I løbet af de seneste par kampe har Christian Eriksen fået mere og mere spilletid under cheftræner Antonio Conte. Det hænger især sammen med, at Conte har fundet ny og mere defensiv rolle til den danske landsholdsprofil. Og spørger man Cassano, så er Eriksen en klassespiller, hvad enten han spiller i en defensiv eller i en mere offensiv rolle.

“Han er en stor mester, lige meget om du sætter ham foran forsvaret eller længere fremme på midtbanen,” lyder det fra Cassano, hvilket han følger op med:

“Han havde bare brug for selvtillid. Conte ændrer nu hans mindset, og jeg håber, han kan give ham mere kontinuitet.”

Cassano kommer dog også nærmere ind på, hvor Christian Eriksen kan forbedre sig. Det gør han ved at sammenligne ham med en mindre stærk udgave af Modric.

LÆS OGSÅ: Medie: Manchester City vil byde 850 millioner på Manchester Uniteds toptransfermål

“I Contes optik så forsvarer Eriksen og giver ikke balance eller intensitet til holdet. Her foretrækker han Brozovic, som spiller i de vigtige kampe. Eriksen er en mindre stærk udgave af Modric, der ikke forsvarer,” lyder det fra den italienske legende.