AC Milan har rettet blikket mod Tottenham Hotspur og har planer om at forhandler om to af klubbens spillere, Emerson Royal og Pierre-Emile Højbjerg.

Begge spillere har haft svært ved at finde fast spilletid i Tottenham, og en transfer kan være på vej.

Pierre-Emile Højbjerg har i denne sæson mest af alt haft en rolle som backup, men nu er han i søgelyset hos den italienske storklub.

Ifølge en artikel fra Corriere Dello Sport, ønsker AC Milan at forhandle en aftale på plads med Tottenham om at hente både den brasilianske højreback og den danske midtbanespiller til Milano.

Det skriver The Boy Hotspur.

Tottenham har brug for at skille sig af med nogle af deres spillere for at kunne forbedre truppen, og salget af Emerson og Højbjerg har en høj prioritet.

Emerson, som kan spille på begge fløje i forsvaret, vurderes til at være omkring 150 millioner kroner værd, mens Højbjerg forventes at kunne erhverves for en mere beskeden sum. Det på trods af, at den danske midtbaneslider har spillet en god slutrunde i Tyskland.

Et skifte til AC Milan kan give begge spillere den nødvendige spilletid og en mulighed for at konkurrere om store trofæer, noget som Tottenham ikke har kunnet tilbyde dem i tilstrækkelig grad.