Både Jack Grealish og Harry Kane er rygtet væk fra deres respektive klubber denne sommer. Begge spillere rygtes til Manchester City, men klubben har ikke råd til at købe begge spillere denne sommer.

LÆS OGSÅ: Manchester United og Liverpool kæmper om La Liga-profil

Det siges, at Premier League-mestrene er tæt på at lukke et køb af Jack Grealish for 100 mio. pund. Aston Villa skulle nemlig være klar til at acceptere det rekordstore bud fra Manchester-klubben.

For nylig er det blevet skrevet, at The Citizens dernæst vil flytte deres fokus mod Kane. Han har nemlig fortalt Tottenham, at han ønsker at forlade klubben i løbet af dette transfervindue, da han vil søge nye udfordringer.

Nu skriver det britiske medie Manchester Evening News dog, at Manchester Citys håb om at købe Kane kommer til sin ende, hvis de har succes med at købe Grealish. Det skyldes, at de ganske enkelt ikke har råd til at købe begge spillere.

Mediet skriver, at et køb af den engelske kaptajn ikke vil ‘være økonomisk rentabelt’, eftersom klubben vil være nødt til at sætte en ny britisk transferrekord for anden gang denne sommer, hvis de skal købe begge spillere.

Tottenham-formand Daniel Levy menes at have prissat den 28-årige angriber til omkring 160 mio. pund. London-klubben er desuden i en god position til at forhandle, da Kane er på kontrakt med klubben frem til juni 2024.

LÆS OGSÅ: Tottenham byder 375 millioner på Serie A-forsvarer

Tottenham er ikke meget for at give slip på Harry Kane. Han er nemlig en vital spiller for klubben, da han i sidste sæson leverede 33 mål og 17 oplæg i 49 kampe på tværs af alle turneringer. Er han ikke længere i klubben til at bidrage i dette omfang, vil det bestemt kunne mærkes.