Manchester Citys fejring af deres Premier League-titel blev en mindeværdig begivenhed, hvor Jack Grealish stjal showet ved at næsten falde af paraderuten to gange. Fejringen, som inkluderede Pep Guardiola, der nød en cigar, og Phil Foden, der drak champagne, blev en fest fyldt med uforudsigelige øjeblikke.

Grealish, der tydeligvis havde nydt lidt for meget af festlighederne, holdt en humoristisk tale, hvor han blandt andet gjorde grin med sin holdkammerat Bernardo Silva. Det er Grealishs første store trofæ siden hans transfer fra Aston Villa, og han nød tydeligt øjeblikket.

Manchester City blev kronet som mestre for fjerde gang på fem år efter en dramatisk sejr over Aston Villa. Sejren blev sikret med en sensationel comeback, hvor City vendte 0-2 til en 3-2 sejr i de sidste 15 minutter af kampen.

Ilkay Gundogan scorede det afgørende mål ni minutter før tid, hvilket sikrede City mesterskabet.

Grealish har haft en udfordrende første sæson i Manchester City med seks mål og fire assists i 39 kampe. Han blev hentet til klubben i en rekordtransfer på 870 millioner kroner fra Aston Villa sidste sommer. Til trods for udfordringerne er han fast besluttet på at levere endnu mere i sin næste sæson under Guardiola, der er kendt for at forbedre sine spillere.