Manchester United gik videre i Europa League på en samlet sejr over Real Sociedad, og det overrasker såmænd ikke nogen, da United-spillerne kom på banen til returopgøret i Europa League med en 4-0-sejr i baghånden fra første opgør.

LÆS OGSÅ: Ferdinand er forundret: Han bør skifte permanent fra United

Svenske Victor Lindelöf, eller skulle man sige Leendelöf efter at have set denne aktion, formåede dog alligevel at skabe drama, hvilket kommer efter en times spil, da Manchester United så ud til at have stanget sig i front med 1-0.

Axel Tuanzebe kom nemlig først på bolden, da Manchester United fik hjørnespark, og han kunne med et kraftfuldt hovedstød stange bolden i nettet, og han nåede såmænd også at fejre sin første scoring for De Røde Djævle.

I samme aktion stod Victor Lindelöf dog for en alt, alt for voldsom aktion, hvor han kom springende med sit knæ i hovedhøjde og ramte på ganske hensynsløst vis en Real Sociedad-spiller i hovedet.

Og det har naturligvis fået mange til tasterne på Twitter, hvor de deler deres meninger om Victor Lindelöfs aktion, ligesom det har kastet nogle ret så sjove kommentarer af sig.

LÆS OGSÅ: Solskjær antyder problem med Bruno Fernandes